15 januari 2019 

Ben jij dat ene, unieke keitje?

Dekkei Groep staat open voor nieuwe leden. Partners die onze missie en aanpak onderschrijven en denken iets toe te kunnen voegen. Welke Kei ben jij? Waar loop jij warm voor? Wat breng jij in aan unieke waarde?

De Dekkei Groep werkt vanuit een ‘one-stop-shopping’-gedachte. Wij willen onze klanten graag helpen bij teamontwikkeling, managementontwikkeling en het tot stand brengen van duurzame veranderingen. Vanuit één loket met verschillende producten en diensten.

Het helpt als je een klantvraag met meerdere collega’s kan onderzoeken. Vanuit meerdere invalshoeken en expertises naar de zelfde vraag kijken, levert altijd een rijker concept op. En soms is het prettig of nodig om een opdracht met meerdere trainers op te pakken. Daarom maken we graag gebruik van andere inzichten, expertises en werkvormen.

Ben jij: een rollenspelacteur, een paardencoach, een agressietrainer, een loopbaanbegeleider, een outdoor-specialist, een ……….
Of heb je een bijzondere werkmethode die jou al heel veel tevreden klanten heeft opgeleverd?

En deel je graag je kennis met collega’s, wordt je graag geïnspireerd door collega’s en werk je graag samen in inspirerende projecten en opdrachten? Neem dan gerust een keer contact met ons op. Dan kan via het contactformulier.

Maar je kunt ook bellen naar een van de onderstaande nummers:
06 – 4186 8350 (Ellen)

06 – 4913 1203 (Ton)

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down