Ellen de Jong

Trainer | Coach

Kansen zien voor groei, heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in het leven van Ellen. Groei en ontwikkeling lijkt voor haar een eerste levensbehoefte. En dat gunt ze een ieder. Vaak ziet zij de kracht en het talent van iemand voordat zij er zichzelf van bewust zijn. In haar lange loopbaan als leidinggevende, haalde zij de meeste voldoening uit de functionerings- en POP-gesprekken van haar medewerkers. Nu, als zelfstandig trainer en coach, vindt Ellen het een voorrecht om hele dagen bezig te zijn met het laten groeien van mensen, teams en organisaties. En dit vooral door het aanwezige talent, de natuurlijke krachten naar boven te halen en kans te geven die (meer) in te zetten. Ellen werkt graag met instrumenten als Insights Discovery en Spiral Dynamics omdat die een mooi hulpmiddel bieden om te zien wat mensen van nature het beste doen en wat hen drijft. Als je die talenten in kan zetten, dan geeft dat niet alleen de beste resultaten maar brengt het ook nog eens het grootste werkplezier, is de stellige overtuiging van Ellen.

Meer over Ellen? Lees hieronder De kei van Ellen.

Als u eens wilt sparren met Ellen, neem dan contact op via: ellen@dekkeigroep.com

De kei van Ellen

Mijn kei vind ik erg mooi. Hij is niet glad en rond. Ieder mens heeft zijn schoonheid en ook zijn scherpe kanten en vormen die hem of haar uniek maken. Ik geloof niet in “alle neuzen dezelfde kant op”. Juist de diversiteit en eigenheid van mensen kunnen samen een krachtige dynamiek laten ontstaan die je op de tekentafel niet kunt ontwerpen. In mijn kei zie ik ook een duidelijke lijn. Dat is in mijn beleving het mooie pad wat er voor iedereen ligt op het moment dat je weet wat jouw waarde is en hoe je dat wilt inzetten.

Hoe is het zo gekomen

In haar lange loopbaan als leidinggevende, haalde zij de meeste voldoening uit de functionerings- en POP-gesprekken van haar medewerkers. Nu, als zelfstandig trainer en coach, vindt Ellen het een voorrecht om hele dagen bezig te zijn met het laten groeien van mensen, teams en organisaties. En dit vooral door het aanwezige talent, de natuurlijke krachten naar boven te halen en kans te geven die (meer) in te zetten

Werkterrein

Teamontwikkeling, Leiderschap, Burn-out preventie, Coaching

Opleidingen 

Met als basis de oprechte interesse van Ellen in mensen, is zij in staat om echt verbinding te leggen. Die basis, haar kennis over management- en coachingsmethodieken en haar creatieve gebruik van werkvormen, maken dat coachingstrajecten met/door Ellen waardevol en effectief zijn.

Bianca Engelberts

Ellen is zeer scherp in het analyseren van problemen en het opsporen van verbanden zonder daarbij de menselijke kanten uit het oog te verliezen.

Renee Lucas

Ellen heeft een gedreven leiderschapsstijl en laat mensen en teams in hun waarde. Ze vertrouwt op en bouwt voort op kwaliteit, professionaliteit en competenties. Ellen is iemand voor wie mensgerichtheid menens is.

Hans Gremmen

arrow_drop_up arrow_drop_down