Dit is Evelien: teamcoach

Het begeleiden van mensen loopt als een rode draad door mijn loopbaan.' Vanuit trainingen op het gebied van communicatie, persoonlijk leiderschap en samenwerking, heb ik de overstap gemaakt naar teamcoachingstrajecten. Een team als geheel bekijken in plaats van losse individuen is mijn focus. Het versterken van onderlinge relaties maakt een team sterk. Hoe mooi is het als meer onderling begrip, voor de verschillende verwachtingen en gedragskenmerken van mensen, een team sterker maakt.”

Graag haal ik wat er speelt binnen een team op een respectvolle manier boven tafel. Ik heb het vermogen om mensen te enthousiasmeren hun eigen grenzen op te zoeken. Hierdoor durven ze met zelfvertrouwen meer verantwoordelijkheid te nemen.'

Mijn focus ligt op: Inclusie. Voeg de wijsheid van de minderheid toe aan het besluit van de meerderheid en je krijgt een gedragen besluit waardoor mensen zich betrokken voelen. 

Talent Motivatie Analyse (TMA) is een tool waar ik voor gecertificeerd ben. Dit kan zowel individueel als tijdens een teamtraject worden ingezet. De teamanalyse maakt inzichtelijk wat een team motiveert en hoe de talenten van de teamleden zich daartoe verhouden.

 

Graag tot ziens. Evelien

Mijn kei

Keien ontstaan uit vast gesteente en worden meestal door rivieren getransporteerd en afgezet. Zo is ook mijn kei glad door alle lessen die langs zijn gekomen en die mijn kei hebben gevormd. Ik vind het mooi als mensen openstaan voor persoonlijke ontwikkeling en zich af en toe (letterlijk) kunnen verplaatsen om vanuit een andere invalshoek naar een situatie te kijken. De lijntjes in de kei staan voor de verschillende rollen die je in je leven hebt en wat dit van je vraagt. Je leert ervan en je kunt erop terugkijken. Keien in een team kunnen met hun diverse vormen en maten een mooie fundering vormen voor het realiseren van gezamenlijke gedragen resultaten of uitvoering van een visie. 

arrow_drop_up arrow_drop_down